Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran'ın teşekkür mesajı

Üniversitemizin Rektörlük görevine ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran'ın teşekkür mesajı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleri ile Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü görevine ikinci kez atanmanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayım. Bu göreve şahsımı tekrar layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve teklif eden Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR’a şükranlarımı arz ederim. 
Atama sürecinde desteklerini ve dualarını yakından hissettiğim tüm mesai arkadaşlarıma, paydaş kamu kurumlarının yetkililerine, dostlarıma ve öğrencilerimize teşekkür eder şükranlarımı sunarım.
Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de ülkemizin en güzide, köklü ve başarılı eğitim kurumlarından olan Hacettepe Üniversitesi’ni “Daha ileriye… En iyiye…” felsefesi ile hep daha ileriye taşımak üzere gayretle, özveriyle ve özenle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şahsıma gösterilen teveccüh için tekrar teşekkür eder, bu atamanın başta üniversitemiz olmak üzere, yükseköğretim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.
Üniversitemizin değerli akademik ve idari personeline, tüm mensuplarımıza, kıymetli öğrencilerimize ve değerli ailelerine önümüzdeki dönemde sağlık, huzur ve daha büyük başarılar temenni eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Mehmet Cahit GÜRAN 
Rektör